таг: пронајде

Четвртиот “балон” за АБА 2 одложен за февруари

0
Втората АБА лига пронајде начин да ги избегне проблемите со коронавирусот, па лигашкиот дел од натпреварувањето го одржува во „балони“. Четвртиот собир...