таг: проволигаш

Академија Пандев ги почна подготовките за пролетниот дел од првенството

0
Струмичкиот фудбалски проволигаш „Академија Пандев“ денеска ги почна подготовките за пролетниот дел од првенството на спортскиот комплекс „Пандев“ во Струмица. На првиот...