таг: пркосеше

ВИДЕО | Кузмановска Николовска: Горда сум што и во ова невреме...

0
Мечувањето и пркосеше на светската пандемија и ние останавме активни. Првиот месец откако пандемијата дојде кај нас, ние додека се организиравме кој...