таг: претставена

ФОТО: Македонското знаме развиорено на ЗОИ во Пекинг

0
Македонија претставена од тројца скијачи ќе партиципира на ЗОИ во Пекинг. На свеченото отворање проделифилира дел од нашата експецидија. Знаменосец беше Дардан...