таг: претпоставката

Норвешката полиција се сомнева дека тероризам е мотивот за нападот

0
Полицијата во Норвешка работи на претпоставката дека смртоносното пукање во ноќен клуб во Осло, популарен меѓу ЛГБТ заедницата, е поврзано со...