таг: Прекарите

Кои се прекарите на тимовите на ЕУРО 2020?

0
Прекарите на тимовите ЕУРО 2020 беа инспирирани од животни, хералдика и страни што ги дефинираат ерата. Отфрлајќи ги енциклопедиите и пребарувајќи ги...