таг: Португалските

Шпанија и Португалија најголеми жаришта на мајмунски сипаници

0
Португалските здравствени власти денеска потврдија 10 случаи на мајмунски сипаници, со што вкупниот број се искачи на 49, а бројот на заразени во...