таг: покажувајќи

Допис од УЕФА и ФИФА во врска со спорот меѓу АМС...

0
Повторно покажувајќи ја својата транспарентност, отвореност и посветеност за вистинските фудбалски вредности, Фудбалската федерација на Македонија како што најави на прес –...