таг: Перица

Д-р Давитков e првиот Македонец што се вакцинираше против „ковид“ во...

0
Доктор Перица Давитков е меѓу првите Македонци кои ја примиле вакцината на Фајзер против Ковид-19. Се вакцинирал пред 4 дена во Универзитетската болница...

Д-р Давитков се вакцинираше со „фајзер“во Универзитетската болница во Кливленд

0
Доктор Перица Давитков е меѓу првите Македонци кои ја примиле вакцината на Фајзер против Ковид-19. Се вакцинирал пред 4 дена во Универзитетската болница...