таг: отварање

Дејан и Венцислав Недеви одликувани со највисоки признанија на ЕТКФ за...

0
Венцислав и Дејан Недев на свеченото отварање на ЕТКФ Европскиот шампионат во традиционално карате во Белград, Србија беа одлукувани со највисоко спортско признание...