таг: олстарвикендот

Познати се учесниците во натпреварот во забивање на олстар-викендот во НБА...

0
Познати се учесниците во натпреварот во забивање на олстар-викендот во Кливленд. Листата ја објави најпознатиот НБА-инсајдер, новинарот на „Атлетик“, Шемс Чаранија. Како...