таг: Олимпиецот

Сребреното македонско момче со порака: Овој медал е за цела Македонија,...

0
Олимпиецот Дејан Георгиевски попладнево слета на скопскиот Аеродром каде беше дочекан од директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски и стотици...