таг: ограничен

Свечено отворање на Зимските олимписки игри во Пекинг

0
Под строги протоколи и ограничен број само домашни гледачи поради пандемијата на коронавирус денеска во Пекинг официјално стартуваат Зимските олимписки игри (ЗОИ 2022)...