таг: Овермарс

Директорот на Ајакс им испраќал непримерни пораки на колешки, си замина...

0
Марк Овермарс се повлече од функцијата спортски директор на Ајакс. Причина за раскинувањето на договорот со 48-годишниот менаџер е низата непримерни пораки кои...