таг: обвинетите

Кирил Лазаров и Стојанче Стоилов нема да сведочат за упадот во...

0
Одбраната на обвинетите „Организатори на 27-ми април“ денеска ги повлече од листата на предложени сведоци, ракометарите Кирил...