таг: НЦААтимот

Проблеми за селекторот Тодоров: Вашингтон стејт не го пушта Јакимовски да...

0
НЦАА-тимот не му дава дозвола на македонскиот талент да игра за својата репрезентација на решавачките мечеви за пласман на ЕП. Димитријевиќ од Хувентуд...