таг: невозможни

Димитриевски: Овој меч го посакуваме цел живот, ќе се бориме да...

0
Македонските фудбалери веќе покажаа дека во спортот не постојат невозможни работи и дојдоа на само еден натпревар до остварување на сонот од детството....