таг: Нгану

Нагну го совлада Гане и го продолжи владеењето во УФЦ

0
Френсис Нгану стана апсолутниот шампион во тешка категорија, победувајќи го Сирил Ган на поени (48:47, 48:47, 49:46) во главното шоу на УФЦ 270....