fbpx

таг: најпродуктивното

Кејн-Сон, најефикасното дуо во Премиер Лигата

0
Хари Кејн и Хеунг-мин Сон е најпродуктивното дуо во историјата на Премиер Лигата, надминувајќи го добро познатото...