fbpx

таг: највредни

Ги нема веќе Меси и КР7: Нови фудбалски надежи се највредните...

0
Направена е анализа околу тоа кои се десетте највредни фудбалери во моментов во светот. Сигурно дека годините на играчите се клучен фактор...