таг: навредувани

Мајка на дете со церебрална парализа: Јас сум дискриминирана од институциите,...

0
Деца навредувани од околината. Деца малтретирани! Родители, баби и дедовци кои ги фаќаат за рака своите деца или внучиња небаре детето со аутизам,...