таг: Мускат

Уште една трегедија: Почина фудбалер за време на загревање

0
Фудбалерот на Мускат, 29- годишниот Мукалед Ал Ракади почина пред натпреварот од Професионалната лига на Оман помеѓу Мускат и Ал Суваик. Тој...