таг: Мојсоски

Наумче Мојсоски: АМС нема да ги признае резултатите од Собранието на...

0
Претседателот на АМС, Наумче Мојсоски преку својот Фејсбук профил соопшти дека Агенцијата нема да ги признае резултатите...