таг: Мојсовски

Мојсовски: Ако покажеме борба, ја победуваме Црна Гора!

0
Првиот човек на Агенцијата за млади и спорт Наумче Мојсовски е во Унгарија и ќе биде дел од македонските навивачи за време на...