таг: младост

Халанд: Првата девојка ми побара да бирам меѓу неа и фудбалот….

0
Откривајќи детали од својата младост еден од најдобрите офанзивци на денешницата, Ерлинг Халанд вели дека првата негова девојка го натерала да бира меѓу...