таг: Ингебригстен

Ингебригстен постави нов европски рекорд на 1.500 метри

0
Норвешкиот атлетичар Јакоб Ингебригстен го подобри сопствениот европски рекорд во дисциплината 1.500 метри. Новиот најдобар...