таг: изрекоа

Русите судови изрекуваат апсурдни пресуди на лица означени како екстремисти, само...

0
Два руски суда оваа недела ги изрекоа првите пресуди во врска со она што владата го нарекува „меѓународно ЛГБТ социјално движење“ кое минатата...