таг: издала

Белоруска олимпијка ја помина ноќта на аеродром во Токио, па доби...

0
Полска соопшти дека и издала хуманитарна виза на белоруската олимписка атлетичарка Кристина Циманускаја, како и дека „ќе и ја обезбеди целата неопходна поддршка“,...