таг: Започнувајќи

За да гледате натпревар на стадион или сала, од септември најверојатно...

0
Започнувајќи од септември секој граѓанин кој ќе сака да присуствува на масовни настани, веројатно задолжително ќе мора да приложи сертификат за вакцинација против...