fbpx

таг: Жоан Лапорта

Каков шок во Барселона: Лапорта не обезбедил финансиски гаранции, утре последен...

0
Жоан Лапорта, кој се врати на претседателското место во Барселона, е должен да гарантира инвестиција од 124,6 милиони евра за...