таг: „Ејџ“

Ѓоковиќ се соочува со затворска казна до – пет години?

0
Според австралискиот „Ејџ“, кој во регионот е пренесен од телевизијата „Н1“, службеници од имиграциската служба го разгледуваат кршењето на изолацијата од страна...