fbpx

таг: Ендрјуз

Австралиската влада барала одложување на судењето на Новак, Федералниот суд го...

0
Министерката за внатрешни работи на Австралија, Карен Ендрјуз, побарала дополнително време за да се подготви за сослушувањето во врска со визата на Новак...