таг: Елејн

Елејн Томсон и Левандовски најдобри во 2021 во избор на спортските...

0
Јамајканската атлетичарка Елејн Томсон – Херах и полскиот фудбалер Роберт Левандовски се прогласени за најдобри спортисти во 2021 година во избор на Меѓународното здружение на спортски новинари...