таг: еднап

Митревски: Не го изгуби натпреварот некој поединец, поразот е на цела...

0
Македонскиот голман Никола Митревски покажа уште еднап како се цени дресот на националниот тим.На крајот средбата ја заврши со десет одбрани. ...