таг: евроквалификациите

Фода: Македонија има многу добри играчи иако двапати ја победивме!

0
Австрија во евроквалификациите во 2019 година двапати нѐ победи, прво во јуни во Скопје со 4-1, а потоа во ноември со 2-1 во...