таг: должина

Признаен Гинисовиот рекорд на голманот Алиреза Беиранванд

0
Со фрлена топка во должина од 61.26 метри голманот на иранската репрезентација Алиреза Беиранванд од оваа недела и официјално е сопственик на Гинисовиот...