таг: доживееш

ТИ ЗА НАС СИ ШАМПИОН! За Mozzart, Новак Ѓоковиќ е победник...

0
Кога ќе доживееш бројни неправди, па и покрај тоа, успеваш да бидеш најдобар на сите времиња – јасно е од што си создаден....