таг: додипломски

Вицешампионот Дејан Георгиевски доби стипендија за магистратура од Фондацијата „Проф. д-р...

0
Вицешампионот Дејан Георгиевски денес ја доби својата диплома за додипломски студии и стипендија за магистарски студии од Фондацијата „Проф. д-р Љубе Миленковски“. ...