таг: добитникот

Две имиња остануваат во трката за „Златната топка“, скок на Салах...

0
Се наближува 29 ноември кога ќе биде познат добитникот на престижната „Златна топка“ за најдобар фудбалер во 2021 година. Конкуренцијата како и...