таг: добивки

Со тикет од 20 денари до 2,5 милиони денари! Нов милионер...

0
И порано имало милионски добивки, но изминатиот викенд вистинско изненадување приреди играчот во обложувалницата на Sport Life во Влае. Со тикет од...