таг: добивкаСУПЕР

Супер милионер, Милионер и Мини џекпот однесоа 16 милиони денари ...

0
С.А од Скопје ја освои највредната добивка-СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 9.787.069,00 денари. Добивката беше освоена на 14 април на видеолотариските терминали во Моцарт,...