таг: девојките

НОВИ ДРЕСОВИ ЗА НОВИ ШАМПИОНИ – Женските клубови добиваат опрема од...

0
И девојките сонуваат еден ден да заиграат на најголемите фудбалски стадиони. И тие многу добро знаат да дриблаат, да изведуваат слободни удари, да...