таг: Глејзер

Oсум потенцијално заинтересирани купувачи за Манчестер Jунајтед!

0
Семејството Глејзер, во чија сопственост се наоѓа фудбалскиот клуб Манчестер Jунајтед, се уште немаат донесено...

Група богати луѓе од Катар со голема понуда за Ман. Јунајтед

0
Навивачите на Јунајтед го обвинуваат семејството Глејзер за долгогодишниот неуспех. Нивната желба е да си заминат, а...

Го купија за 900 милиони, сега го продаваат за 5 милијарди...

0
Семејството Глејзер решило да го продаде Манчестер Јунајтед поради се поголемите протести на фановите и нивните барања...

„Бомба“ од Англија, Манчестер Јунајтед на продажба од цената боли глава

0
Семејството Глејзер се одлучило да го продаде Манчестер Јунајтед по жестоките протести на навивачите на овој тим....