таг: гимнастичарки

Злоставуваните гимнастичарки ќе добијат отштета од 380 милиони долари

0
Над 500 гимнастичарки кои биле сексуално злоставувани од Лоренс Насар, поранешен лекар на американската репрезентација, би можеле да добијат отштета од 380 милиони...