таг: Вообичаената

ОИ 2024: Свеченото отворање во центарот на Париз место на стадион

0
Вообичаената пракса на отворање на Олимписките игри на спортски стадион би можела да биде прекината на Игрите 2024 во Париз, откако организаторите најавија...