таг: Вилинген

Кобајаши победи на скокалницата во Вилинген

0
Јапонскиот ски-скокач Рјоју Кобајаши победи на натпреварот во Вилинген. Победникот во Вилинген беше решен по само една серија затоа што втората не се...