таг: Верисимо

Глупост на година: Предвреме почна да ја слави победата, па не...

0
Бразилскиот мотоциклист Андре Верисимо ја направи најголемата можна глупост, откако на трка во Бразил, тргна предвреме да слави на стартно-целната рамнина, па ривалите...