таг: Беноа

Беноа Пер: Не можам повеќе, по 250. пат сум позитивен на...

0
Три недели пред почетокот на Австралија Опен, францускиот тенисер Беноа Пер резигнирано објави на социјалните мрежи дека повторно е позитивен на коронавирус. ...