таг: бековската

Кузмановски: Сигурен сум дека ќе бидеме подготвени за мечот со Словенија

0
Филип Кузмановски ќе биде еден од главните играчи во бековската линија на Македонија на ЕП 2022. „Јас последен се приклучив бидејќи...