таг: атракција

ВИДЕО: Новинар беше во живо за Звезда и Милан, ама го...

0
Вистинска атракција на социјалните мрежи е видео извештајот на колегата од АлЏазера Балканс. По завршувањето на вечерашниот наптревар меѓу Звезда и Милан...